LEADERSHIP Cât costă lipsa de performanță din compania ta? GRATUIT: 30 minute coaching LEADERSHIP Cât costă lipsa de performanță din compania ta? GRATUIT: 30 minute coaching
STIAI?

Statisticile spun ca 13% dintre angajati exceleaza, 63% nu ating tintele de performanta iar 24% saboteaza rezultatele in mod activ. (Gallup, 2013).  

Cu IN BORCAN SAU IN OCEAN? (IBIO) ai creat piete fara concurenta.  

Cu LEADERSHIP iti creezi echipa. 

Dupa o metoda apreciata de Harvard Business School si MIT Sloan School of Management si aplicata de cele mai mari 500 de companii din lume.

CE VEI PRIMI?

O radiografie clara a culturii organizationale in prezent, a felului cum se fac lucrurile azi;

Iti vei descoperi si activa starea naturala de lider. Acest lucru va duce la un salt exponential in implicare si rezultate;

Un limbaj comun, care va dizolva franele organizatiei, echipelor si indivizilor si ii va uni si alinia pentru rezultate;

Transformarea culturii organizationale de la noduri de leadership – la o retea distribuita de lideri autonomi, cu spirit antreprenorial;

INFORMATII DE BAZA

Programul dureaza 2 zile, de la 09:00 la 17:30.

Vei avea acces la cel mai eficient si eficace sistem de operare pentru implicare si excelenta.

Vei primi coaching individual si de grup, notitele in format digital, precum si o diploma de participare.

CUM FUNCTIONEAZA?

Rezultatele companiei tale depind numai si numai de activitatile si actiunile pe care oamenii le fac sau nu, de nivelul lor de implicare.

1) Implicarea si performanta sun rezultatul exclusiv al activitatilor si actiunilor sau lipsa lor pe care oamenii le intreprind sau nu la fiecare nivel de leadership.

2) Abordarea este simultana si multidimensionala, cu impact asupra tuturor nivelelor de leadership si management din organizatie. 

3) Aspectele psihologice, cognitive si de conduita (behavioral) sunt irelevante in aceasta abordare de pionierat. 

CE SPUN PARTICIPANTII ?

„Dupa doua sesiuni de lucru de cate 2 zile, cei doi fondatori si echipa lor de management si-au formulat strategia pentru urmatorii ani. Rezultatele au aparut in timp record: in primele noua luni au crescut numarul de studenti cu 40%, dupa 7 ani de stagnare. La numai doi ani de la program au finalizat si campusul. Colegiul este astazi cea mai apreciata scoala din Romania si in top 4 cele mai bune scoli Cambridge din lume.”

Simona Baciu, Fondator, Colegiul Transilvania.

„O companie romaneasca care ofera servicii de gestionare a cladirilor de birouri – a ajuns jucator national intr-un singur an si si-a dublat numarul de angajati la 500 si cifra de afaceri la 10 milioane €.”

Lucian Anghel, Director GeneralBSS Building Support Services

„O afacere de familie de 11 ani în domeniul consumabilelor din industria auto, cu aproape 30 de angajați – a crescut performanta individuala medie la peste 100%. Este foarte probabil ca intr-un an sa le aduca dublarea cifrei de afaceri, la 3 milioane €. Daca in trecut aveau probleme de recrutare, pentru ca “nu sunt oameni de calitate in piata”, acum sunt inconjurati de candidati de calitate care isi doresc sa faca parte din echipa CMJeler. Calitatea vietii echipei si abundenta lor merg mana in mana.”

– Cristian Jeler, Proprietar, C&M Jeler

„De la cursul acesta incoace, nu mai exista “hai sa ne plangem de mila unul altuia sa treaca si ziua de azi”. Oamenii au invatat ca nimeni nu ii baga in seama cand se plang si au devenit independenti, isi gasesc singuri solutii. Iar noi avem libertate sa gandim mai departe. Inainte eram prea prinsi de tot ce se intampla zi de zi, trebuia sa rezolvam noi tot. Si ar mai fi ceva: fiecare are vise pe care nu le verbalizeaza si nu le pune in practica. Noi am gasit in cursul asta curajul sa trecem la actiune si sa nu ni se invarta toata viata in jurul businessului.”

– Mirela Jeler, Proprietar, C&M Jeler

FAQ

Pentru cine este ? Nu este programul de Leadership?

Ce am de facut ca sa iau maxim din curs?
De ce trebuie sa semnez acordul de Confidentialitate si Proprietate a Materialelor Brevetate?

Pot face un program doar pentru compania mea?
Cat de repede pot sa vad beneficiile participarii in program? Sunt suficiente cele 3 zile?
Ce reprezinta diploma de absolvire?

Portofoliu

media

Social Media

facebook-icon

linkedin-icon

youtube-icon

Join the newsletter

Subscribe to get our latest content by email.

We won't send you spam. Unsubscribe at any time. Powered by ConvertKit