Tu, fără bariere. Start! Gratuit: 30 minute coaching
DE CE COACHING ?

Pentru ca performanta ta si a echipei tale conteaza.

Pentru ca ai asteptari de la tine dincolo de ce ai reusit pana acum personal si in cariera.

Si pentru ca stii ca orice olimpic are nevoie de un antrenor ca sa isi depaseasca limitele.

CE PRIMESTI ?

Vei constientiza tipare, feluri inradacinate de a fi si de a te percepe pe tine, pe ceilalti si organizatiile de tip „punct orb,” care iti limitieaza realizarea potentialului.

Vei genera noi perspective care sa te energizeze si sa te puna in miscare.

Vei avea acces la sursa naturala a leadershipului tau si ii vei descoperi urmatorul nivel de exprimare.

Vei genera viziuni clare, care sa duca la implinirea rezultatelor.

Vei descoperi si trai un nou nivel de energie, concentrare si succes.

CE SPUN CLIENTII ?

„Dan a fost de-a dreptul exceptional in a ne ajuta sa identificam si sa adresam principalele bariere care ne impiedicau sa avansam in dezvoltarea noastra,  si sa devenim o organizatie cu o viziune, misiune si valori clare, bine definite si impartasite de toti membri nostri implicati activ in organizatie. Il recomand pe Dan cu cea mai mare incredere, deoarece pasiunea, tactul si capacitatea sa excelenta de coach si facilitator ne-au fost esentiale intr-un moment critic pentru GRASP.  „

– Radu Tatucu, Presedinte GRASP

„Primul lucru care m-a frapat in discutia de inceput cu privire la sesiunea de coaching pe care i-am solicitat-o lui Dan a fost siguranta cu care si-a evaluat rezultatele (pe baza obiectivelor pe care le-am comunicat) pe care eu urma sa le obtin in urma sedintelor de coaching, rezultate cuantificabile in procente, care ulterior, s-au verificat!” 

– Florin Leonte, Vice Presedinte, Danco Pro Communication

„Dan are un talent special de a-i face pe oameni sa se simtă in largul lor si sa fie ei insisi. In esenta, Dan m-a ajutat sa rezolv o problema de relationare in cadrul echipei de management, sa imi imbogatesc cunostintele despre mine si sa imi gasesc echilibrul. Pentru mine, Dan este partenerul de coaching perfect. Aceasta atitudine fata de viata, este un exemplu foarte bun si o sursa de inspiratie pentru cei cu care faci coaching.”

– Gauthier van Weddingen, Director General UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

„Dupa doua sesiuni de lucru de cate 2 zile, impreuna cu sotul meu si co-fondator Dan Baciu si echipa de management ne-am formulat strategia pentru urmatorii ani. Rezultatele au aparut in timp record: in primele noua luni am crescut numarul de studenti cu 40%, dupa 7 ani de stagnare. La numai doi ani de la program am finalizat si campusul. Colegiul este astazi cea mai apreciata scoala din Romania si in top 4 cele mai bune scoli Cambridge din lume”

– Simona Baciu, Fondator Colegiul Transilvania.

CUM SE DESFASOARA O SESIUNE DE COACHING?

Pasul 1

Incepem cu o conversatie de aliniere la obiectivele de coaching, adica vom stabili ce iti doresti sa obtii din lucrul impreuna precum si rolurile fiecaruia, al tau si al meu, si daca este cazul, al sponsorilor de proiect.

Pasul 2

Ne intalnim in persoana la biroul tau sau intr-un spatiu sigur si confidential, pe skype sau pe telefon. In sesiunile de coaching voi respecta standardul profesional si etic al ICF (International Coaching Federation). In aceste sesiuni te insotesc in explorarea de noi perspective prin care sa iti atingi obiectivele personale si profesionale.

Pasul 3

Dupa cateva sesiuni de coaching si la finalul demersului evaluam progresul si stabilim pasii urmatori.

DESPRE COACH

Dan Mocanu este coach independent, a urmat formarea profesionala cu Alain Cardon si face parte din echipa lui de parteneri. Dan are aproape 1000 de ore de coaching cu  proprietari de afaceri, top management si oameni cheie din companii locale si multinationale.

Este absolvent al Facultatii de Fizica din Bucuresti si Case Western Reserve University din Cleveland, OH.

Dan a trait 17 ani in SUA unde a fost inginer si manager la Microsoft Corporation in Redmond, WA si lector de fizica si matematica la colegii din Seattle, WA. Este si muzician, solist de orga clasica.

Portofoliu

media

facebook-icon

linkedin-icon

youtube-icon

Join the newsletter

Subscribe to get our latest content by email.

We won't send you spam. Unsubscribe at any time. Powered by ConvertKit